Nog 9 nachtjes slapen!!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van janenankinghana - WaarBenJij.nu Nog 9 nachtjes slapen!!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van janenankinghana - WaarBenJij.nu

Nog 9 nachtjes slapen!!!!

Blijf op de hoogte en volg

11 Augustus 2005 | Nederland, Amsterdam

Ja echt, nu gaat het supersnel.
Het besef dat we mensen vanaf nu vier maanden niet meer zien, wordt steeds werkelijker.
Alle voorbereidingen lopen op rolletjes, de visums zijn binnen, de vaccinaties allemaal gehaald, de kleren en natuurlijk de zonnebrandcreme (factor 60!!!) Heel belangrijk om niet te verbranden.

Waar we ook echt mee zitten is dat we al dat lekkere eten moeten missen. Bij alles wat we eten denken we:
'dit krijg ik vier maanden niet meer.'
En wat we daar te eten krijgen is nog maar afwachten......

• 11 Augustus 2005 - 15:51

Ruben En Ruth:

Kort berichtje uit Schotland: Meiden heel veel plezier! Geniet ervan!

PS. Anki nogmaals dank voor die super DVD (kunnen het niet vaak genoeg zeggen!)

• 11 Augustus 2005 - 20:00

Renata:

Hallo dames,

spannend, maar een troost, daar hebben ze ook heel lekker eten.
    Vergeet vooral niet ORS mee te nemen, dat is heel belangrijk daar.
    tot mails groetjes

• 11 Augustus 2005 - 21:02

Finn, Michael En Rachel:

Tjee ja, 9 dagen....SPANNEND!!!! Nog super bedankt voor het helpen in de klas! Als je weg bent, blijf ik in de klas aan je denken hahahaha! Tot snel...kuss, ons drie!!

• 12 Augustus 2005 - 07:43

Yana:

Ej Ank

Het gaat nu inderdaad erg snel En ik moet ook de hele tijd denken. Dalijk moet ik haar 4 maanden missen En wat het eten betreft daar wens ik jullie heel veel succes mee ;)

Dikke Knuffel Yana

• 12 Augustus 2005 - 09:10

Ingrid:

waarschijnlijk zullen dat bonen en rijst worden, en iets van meel/mais pannekoeken, maar vast en zeker met liefde voor jullie gemaakt !!!!(hebben jullie diacure bij jullie???)
    groetjes ingrid

• 12 Augustus 2005 - 09:46

Petra En Sylvia:

hoi lieve janneke en anki natuurlijk,

Geniet van elk moment van dit avontuur. Over vier maanden is het net of julie helemaal niet weg geweest zijn. Doe het goed daar! Jullie zullen alleszins iets te vertyellen hebben als jullie terug zijn. Janneke bedankt voor het mooie kaartje, we hebben een afspraak over 4 maanden, he.
    Tot gauw!

• 12 Augustus 2005 - 15:32

Eelco En José:

Het gaat nu echt heel erg snel. 4 maanden is een hele tijd als je er voor staat maar als je er eenmaal bent vliegt de tijd. We verheugen ons nu weer op Kerstmis,(terugkomst Anki) net als vorig jaar (geboorte Finn).
    Meiden heel veel plezier en geniet er maar veel van. (Het eten daar zal wel meevallen)

• 12 Augustus 2005 - 15:40

Annie EnLeo:

Nu Wereldreizigers laat ze daar maar eens zien wat jullie kunnen.
    Ankie heel veel succes daar
    Het eten valt wel mee daar je krijgt daar van alles gebakken geeft niet wat.
    Groetjes en sterkte
    Je valt zo wel vanzelf af
    Leo

• 12 Augustus 2005 - 18:20

Carmen En Ralph:

Hé Anki,
    Het zal nu wel flink gaan kriebelen de komende dagen. Geniet er maar met volle teugen van! En wat het eten betreft, misschien is het even afzien .... maar als je dan weer in Nederland bent geniet je des te meer van een overheerlijke boterham met Hollandse kaas. We wensen jou en Janneke een goede reis en een fantastische tijd toe! En we zijn natuurlijk heel nieuwsgierig naar jullie belevenissen!! Big hug, Carmen & Ralph

• 14 Augustus 2005 - 10:35

Jos Verboeket (d'r Pap):

Kleintjes worden groot en zo groot dat ze zelf al beslissingen nemen. Zouden ze door hebben dat het ook beslissingen zijn die effect op ons hebben?? Ik heb er in ieder geval het volste vertrouwen in al zal het best wel eens een uurtje slaap kosten. Als ze alle twee maar goed begrijpen dat ze dit samen moeten doen en dat alle cinflictjes snel moeten worden opgelost. Samen redt je dit en zetten jullie een enorme stap in de richting van zelfstandigheid. Ik hoop dat de kerstballen van dit jaar de meeste uitstraling tonen van al die ballen in mijn leven.

• 14 Augustus 2005 - 12:02

De Angere Pap ( Ger Weening):

Hoi dames,

Het moment van vertrek komt steeds dichter bij. Alle voorbereidingen zijn zo goed als getroffen.
    Kortom; maak er samen een mooie tijd van.

• 14 Augustus 2005 - 19:44

Desiree:

Anki, veel plezier in Ghana, eindelijk kun je gaan smeren!!!! hahahaha

• 14 Augustus 2005 - 20:07

Riky Verboeket (d'r Mam):

Anki en Janneke,
    Kriebels in de buik,
    spanning in het gezicht.
    Nog wat kleine dingen regelen,
    maar met de blik op Ghana gericht.
    Nu nog maar 6 nachtjes slapen ,
    dan gaat de grote reis beginnen.
    dat zal best goed gaan en zeker wel lukken,
    jullie zijn saampjes toch 2 goede vriendinnen.
    Ik zal heel veel aan jullie denken,
    en ga er vanuit dat het voor jullie heel goed zal zijn.
    Het afscheid zal best even moeilijk worden,
    en een traantje mag best, ook al zijn jullie niet meer klein.
    Heel veel succes indat verre afrikaanse land,
    Ik heb heel veel vertrouwen in jullie goede band.
    Veel liefs.

• 14 Augustus 2005 - 20:13

Mamloes:

we hebben vanavond lekker gegeten,allemaal gingen die je daar denk ik niet kunt eten,maar we zullen vast wel eens een berichtje krijgen van de specialitieten in ghana.het gaat nu supersnel,ik leef met jullie mee en ben heel erg benieuwd naar deze nieuwe stage en uitdaging.

• 15 Augustus 2005 - 11:23

Sanne De Wit:

Hey meiden!!
    Heel erg veel plezier in Ghana!! Ik ben echt jaloers op jullie!!Ben erg benieuwd naar alle verhalen!! Goede reis!!
    Groetjes Sanne!!

• 16 Augustus 2005 - 18:12

Annemarie En Olaf:

Lieve Janneke,

We wensen je samen met Anki heel veel succces toe en ook een hele fijne tijd met vooral veel plezier.

• 16 Augustus 2005 - 18:34

Rachel:

Nou Janneke, nog maar 4 nachtjes en dan vertrekken jullie.... Ik hoop dat het goed gaat met jullie zenuwen??? Heel veel plezier en hou ons op de hoogte he? Sterkte met de lange vlucht en xxx.

• 16 Augustus 2005 - 19:24

Debby & Chris:

He Anki

Ik wil je nogmaals erg veel plezier toewensen, doe lekker gek en denk af en toe nog eens aan ons. Maak er een onvergetelijke tijd van en als je terug bent, moet je gauw eens langskomen in ons nieuwe huisje om al je ervaringen met ons te delen en natuurlijk ons huisje te bewonderen!
    VEEL PLEZIER!!!

Veel liefs van Debby & Chris

• 18 Augustus 2005 - 15:30

Peggy:

Wat gaat het snel, wat gaat het snel!! Veel plezier daar, geniet!! You can do it girl!! Liefs

• 19 Augustus 2005 - 20:20

Tante Relie:

ja anki

het is zover vertrekken meisje ik wens je heel veel succes doe ervaringen op leer hoe een ander land alles anders doet maar wat ik je ook wens dat de tijd daar voorbij vliegt en dat er een mooie herrinering achterblijft we zullen je in gedachteb volgen en ondersteunen en maak er wat moois van en natuurlijk niet vergeten maak samen ook veelplezier want samen sta je sterk
    janneke ook jij heel veel succes en fun datwems ik jullie samen dikke knuffel

• 20 Augustus 2005 - 09:28

Gideon:

He anki,
    Als je dit leest ben je vast heerlijk aangekomen in Ghana. Zorg ervoor dat je de komende vier maanden jouw maanden worden. Ik weet dat jij dit kunt jij bent sterk in wat je doet! Ik blijf je onvoorwaardelijk steunen en van je houden!! Lieve Janneke, let heel erg goed op mijn mup! Allebij veel succes, ik weet wat het is.

Dikke kus en heel veel knuffels Gideon

• 20 Augustus 2005 - 17:08

Marie-Anne:

hey meisjes,

IK ZOU JUIST ZEGGEN HE!!
    Ze zijn nu dan echt vertrokken. Goede reis gehad? Was het fotoboek leuk om te kijken??
    Echt heel veel plezier, hopelijk krijgen jullie veel verschillende dingen te zien, en leren jullie super veel. Echt iets voor jullie 2 bolleboosjes whahaha!
    Ik zal wel vaker iets schrijven hier op de site. Wilde gewoon een algemeen berichtje typen, maar geloof dat dat niet gaat. dus dit berichtje past niet echt bij jullie bericht maar goed!
    Heel veel plezier!
    dikke kus Marie-Anne

• 21 Augustus 2005 - 11:18

Ruud & Saskia:

Hallo Dames,

Inmiddels zullen jullie wel al op de plaats van bestemming zijn. Wij wensen jullie een mooie tijd toe. Dat jullie flink mogen genieten van alle indrukken. Pas een beetje op elkaar! Zijn benieuwd naar de eerste foto's.

Groetjes Ruud en Saskia

• 21 Augustus 2005 - 11:58

Sandra:

Hallo dames,

Zijn jullie goed aangekomen! Ik ben nu al jaloers voor wat betreft het weer hier. Is het er lekker warm?
    Trouwens Janneke het was gezellig afgelopen vrijdagavond. Lekkere rose! Nou doei en tot gauw.

• 21 Augustus 2005 - 14:04

Jos Verboeket:

Voor iedereen die dit leest. Het afleveren in Brussel ging uitermate goed. Een kort moment emoties maar de rest overspoeld door de nuchtere kijk van die 2 meiden. Ze weten waar ze mee bezig zijn, na de pascontrole waren we nog even getuige van een korte omhelzing aan elkaar, ze wilden waaerschijnlijk zeggen en nus is het zover en aan ons.
    Zaterdag avond om ongeveer 22.50 had ik contact met mijn collega Dave die mij vertelde ze zijn geland en al op weg naar eerste slaapnacht. Om ongeveer 23.50 een korte sms van hun zelf met veilig geland. Prima toch. Toi Toi Toi

• 21 Augustus 2005 - 20:22

Wil Frenken:

Hallo Anki
    Nu ik dit schrijf hebben jullie er al een nachtje geslapen in het voor ons zo verre Afrikaanse land. Ik wens je de komende tijd heel veel sterkte en natuurlijk heel succes.
    Groeten Wil Frenken
    "Oet 't zönnige Zitterd".

• 22 Augustus 2005 - 07:12

Hallo lieve meisjes
    Ik heb jullie gevolgd tot aan het vliegtuig in LONDEN
    Alles goed gegaan verder?
    Ben in stille verwchting wat er allemaal komen gaat !!!!!
    I LOVE YOU. BOTH

• 22 Augustus 2005 - 07:18

OMA:

Heb eens naar de reactie's gekeken ,en gezien dat Wil op een zeer veelvoudige en nadrukkelijke wijze aanwezig is , ha ha ha ha

• 16 December 2005 - 22:04

OMA:

Heb net het verslag gelezen en jullie zijn weer druk in de [het]weer geweest, letterlijk en figuurlijk, lijkt me wel lekker bij die warmte om dan zo'n flinke regenbui te krijgen .
    Het is 12uur en bedtijd dus lieve meisjes,
    WELTERUSTEN en tot de volgende keer.
    HUG,HUG,HUG,