Terug!!!!!! - Reisverslag uit Brunssum, Nederland van janenankinghana - WaarBenJij.nu Terug!!!!!! - Reisverslag uit Brunssum, Nederland van janenankinghana - WaarBenJij.nu

Terug!!!!!!

Blijf op de hoogte en volg

05 Januari 2006 | Nederland, Brunssum

zaterdag 24 december:
Na een nacht vliegen en het al koud hebben op Heathrow was het dan eindelijk zo ver. We waren in Brussel, vol spanning zijn we onze koffers gaan halen. Gelukkig waren ze aangekomen, want de meneer in Ghana wilde ons eigenlijk naar Amsterdam sturen! Toen naar buiten lopen, ze stonden ons met gejuig en spandoeken op te wachten. Dat was natuurlijk super!!! Daarna de knuffels en de tranen van blijdschap. Iets waar we zo lang naar uit hadden gekeken, was eindelijk zo ver en het voelde goed. Bloemetjes hier, chocoladereepje (1 meter) daar. en toen onze winterjas aan, wat wel even een vreemde maar zeer aangename ervaring was. Het was nogal een temperatuursverschil.
En dan is ons avontuur echt afgelopen!!!

Nu anderhalve week thuis, lijkt alsof we nooit zijn weggeweest (behalve het weer dan). De feestdagen waren zeer gezellig en het eten smaakt ons zeer goed.

Zo dit was dan ons laatste berichtje op deze site, en we willen nogmaals iedereen bedanken voor het lezen en het reageren hierop.

• 05 Januari 2006 - 21:26

Relie:

gelukkig weer in ons midden xxxxxxjes relie

• 05 Januari 2006 - 21:45

Jenny:

fijn dat jullie weer thuis zijn , Ajejuja !!!!

• 05 Januari 2006 - 21:53

Peggy:

Welcome back girls!!

• 06 Januari 2006 - 09:36

Eelco:

Het is fijn jullie weer in ons midden te weten

• 06 Januari 2006 - 10:45

Het is weer zoals voorheen, Ank je bent geen spat verandert. Dikke Knuffel

• 06 Januari 2006 - 18:14

Josephien:

Hoi lieverds

blij dat jullie weer veilig terug zijn en ik hoop je gauw te spreken.
    xxxx
    Josephien

• 07 Januari 2006 - 11:06

Mirjam Schipper:

Fijn dat alles goed is gegaan en dat t thuisgevoel ook super aanvoelt. Wij maken snel een afspraak om je verhalen te horen.